HTML

mibajunklehet

Utolsó kommentek

Vodafone - csak szólnak

2012.02.05. 22:01 mibajunklehet

 

Megkapó őszinteséggel hozza a ház (szerelvénytartó műtárgy) lakóinak tudomására a vállalat, hogy a felújítás csak róluk szól: kicserélik, amit kell, bármivel is járjon ez.

Valaki már alá is húzta a lényeget:

Hát, valóban igen durva kupival járt. Meg liftfoglalással, de aztán kis könyörgésre ment a lift kapcsolószekrények és kábelkötegek nélkül is egy kört, úgyhogy végül sikerült lejutni a földszintre az addigra már háborgó babakocsival. A trágyát meg eltakarították lassanként.

Szóval innen üzenem, ha ez minden, amit meg tudnak tenni a nyugalmunk zavarásáért, akkor azért van még mit tanulniuk. Javasolnám, hogy érdeklődjenek azoknál a parasztoknál, akik rendszeresen dohányoznak a liftben, ugyanitt a padlóra (falra, plafonra(!), ajtóra) köpnek, de megkérdezhetik a szofisztikáltabb nyugalomzavarásról azokat is, akik bejárnak a lépcsőházba hugyozni. Vagy ezek ugyanazok? Esetleg a taxisokat az utcában, akik öt autónyi távolságból beszélik (ordítják) meg aktuálpolitikai és erotikus fantazmagóriáikat - de ez csak nyáron jó, ha nyitva vannak az ablakok.

Ez a kis modernizációs munka a bázisállomásokkal lófasz, kérem szépen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: lépcsőház

A bejegyzés trackback címe:

https://mibajunklehet.blog.hu/api/trackback/id/tr884069308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása